Rigth now get betting bonus from bookmakers

The Betst bookmaker bet365 uk best odds.

Edzők

Írta: Super User. Beküldve: Spinning * Edzőterem.

Gardalics Anikó

Gardalics Anikó vagyok. Sport életmódommá vált. Jelenleg is teniszezem. 2007. június óta SPORT CENTRUMBAN tartok órákat,hogy másoknak is a mozgás életmóddá váljon. Az órámra jellemző a változatosság,spinning,trx,gymstic, köredzés

Mobil bejelentkezés: +36 30 9533 751
 

Lekrinszki Lilla

Tel. szám: 70/332 8597
Webhely: https://www.facebook.com/lekrinszkilillaedzo

Sportszakmai tanulmányok

Egyetemi képzés
2013-   Humánkineziológia szak - BSc – TF

Továbbképzések/edzői végzettségek

 • 2015 – Core-training - Almásy Csilla gyógytornász tanfolyama
 • 2015 – Gerinctréning oktató – Almásy Csilla gyógytornász tanfolyama
 • 2014 – A térd funkcionális anatómiája továbbképzés
 • 2014 – SMR System szakmai szeminárium
 • 2014 -  Kineziológiai Tape Tanfolyam – NITA oklevél
 • 2013 – Testépítés-, és fitnesz edzői végzettség – TF
 • 2012 – Kézilabda szakedzői végzettség – TF

Az általam tartott órák a Bowling Centrumban

 • - Gerinctréning és streching (2015 őszétől már külön férfiaknak is)
 • - Funkcionális-interval edzés
 • - Szabadtéri erősítő edzés (a nyár folyamán)
 • - Egyéni órák (gerincbántalmakkal és térd problémákkal élőknek, egyénre szabott erősítő edzések)

Sportmúlt és misszió

Kisgyermek korom óta sportolok. Édesapám testnevelő tanár és tornász edző, így már korán belecsöppentem a tornatermek világába. Könnyű volt így szerelembe esni az izomlazító, izzadság-, és a linóleum borította tornatermek jellegzetes illatába.

10 éves koromtól kezdve a kézilabdának szenteltem magam, de szüleim mindig figyeltek arra, hogy a sport és a tanulás ne menjen egymás rovására, inkább egyik a másikat segítse. 17 év alatt 3 csapatban fordultam meg. Mellette mindvégig a gimnáziumi, majd a főiskolai csapatot is erősítettem.

2010-ben egy keresztszalag műtét kapcsán kerültem kapcsoltba a gyógytornával, majd az egy éven át tartó rehabilitációs mozgásterápiákkal. Ekkor tudatosult bennem, mennyire fontos egy erős, stabil vázizomzat felépítése, a megfelelő bemelegítés, lazítás, s leginkább az, milyen fontos lenne a megelőzés, mintsem a meglévő sérülés kezelése.

2012-ben kezdtem meg sportszakmai tanulmányaimat (2008-ban a Külkeren szereztem közgazdász diplomát), amit a mai napig töretlenül folytatok és nagy lelkesedéssel vetem bele magam minden egyes szemeszterbe.

Edzéseimet preventív szemléletben tartom, figyelve a keringési-, és légzési rendszer kellő „felpörgetésére”, a törzs izomzat megerősítésére, az állóképesség fokozására, valamint nagy hangsúlyt fektetek a levezetésre és nyújtásra.

Tervem az, hogy minél több ember megértse, miért fontos ezen a szakaszok betartása az edzések során. Szeretném, ha minimális, de mégis hasznos elméleti információt is kapnának a vendégeim arról, mi is történik testünkben aktív mozgás közben, vagy épp annak hiányában.

Humánkineziológia és a fentebb említett rehabilitációs tanulmányaimmal (SMR, Kinesio Tape, gerinctréner) azon sportemberek mielőbbi felépülését is szeretném segíteni, akik különböző sérülések, fájdalmak miatt kényszerülnek „pihenő pályára”.

Megosztom másokkal!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Bookmaker No1 in The UK - WilliamHill UK by w.artbetting.net

Copyright © 2015. Centrum Sportközpont  [squash * bowling * finess terem]   Built with HTML5 and CSS3

neoarted web and graphics design
Find The Best English Bookmakers by bigtheme.net